Έναρξη του προγράμματος μεταφοράς φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο  Δήμος  Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι, για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει από τις 3 Οκτωβρίου 2011 το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών που διαμένουν στο Μαρούσι, στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση, προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή Ζωγράφου.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να προσέλθουν, από τις 7/9/2011 έως 31/10/2011, στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου για τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και την παραλαβή της κάρτας προτεραιότητας εισόδου στο λεωφορείο του Δήμου.

Απαραίτητο είναι οι ενδιαφερόμενοι να παρουσιάσουν στον αρμόδιο υπάλληλο τα εξής στοιχεία:1) Για τους Φοιτητές που διαμένουν στο Μαρούσι:

Δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας και την «ARTEMIS CARD»


Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της «ARTEMIS CARD» είναι τα εξής:α) Συμπλήρωση αίτησης
β) Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας και
γ) Ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερόμενου, και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Αμαρουσίου ή εκκαθαριστικό της Εφορίας( των γονέων) ή Ε1.


Η «ARTEMIS CARD» εκδίδεται στο στα παρακάτω σημεία:α) Στο Δημοτικό Κατάστημα, Β.Σοφίας-9 & Δ. Μόσχα κατά τις ώρες 08.00-14.30
β) Στο Κέντρο Εξατομικευμένης Πληροφόρησης Πολιτών ( ΚΕΠ) Παναθηνέων & Β.Όλγας (απέναντι από τον Η.Σ.Α.Π.) και κατά τις ώρες 8.00-15.00
γ) Στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού, Β. Σοφίας 85 κατά τις ώρες 8.00 – 15.00


2) Για τις Φοιτητές που διαμένουν στην Πεύκη και Λυκόβρυση:

Δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Πεύκης ή Λυκόβρυσης.


Η επιβίβαση των φοιτητών θα γίνεται από  1. Τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου στις 7.50 π.μ.
  2. Την οδό Κηφισίας και Δ. Γούναρη γωνία στις 7.55 π.μ.
  3. Τη Λεωφόρο Κηφισίας (δαχτυλίδι) στις 8.00π.μ.
     

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
Δ/νση Εποπτείας Νομικών Προσώπων
Τμήμα Παιδείας Δήμου Αμαρουσίου
Διεύθυνση : Ολυμπίας και Επταλόφου , Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210-6174321-325
Εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο