Έναρξη του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Φόρουμ «Κοινωνία της Γνώσης» με θέμα «Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ενσωμάτωσης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Print Friendly, PDF & Email


 

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008, ώρα 08:30
(Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα)
Οργάνωση: Δήμος Αμαρουσίου – Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων EUROCITIES


Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη, του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και τη συμμετοχή εκπροσώπων επιστημονικών, δημοσίων και αυτοδιοικητικών φορέων από 30 ευρωπαϊκές πόλεις ξεκινά αύριο τις εργασίες του στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα) το τριήμερο ευρωπαϊκό συνέδριο του Φόρουμ «Κοινωνία της Γνώσης», που οργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και το Eυρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων Eurocities.


Στόχος του συνεδρίου που πραγματοποιείται με θέμα «Η παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ενσωμάτωσης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση» είναι η προώθηση από τους φορείς της αυτοδιοίκησης της διευκόλυνσης των πολιτών στην προσβασιμότητα στις νέες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών. Το συνέδριο εστιάζει στην άρση των τεχνικών, γεωγραφικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών και άλλης μορφής εμποδίων σε όλους τους τομείς της κοινωνίας των πληροφοριών.


Ο Δήμος Αμαρουσίου κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο συγκεκριμένο δίκτυο πόλεων και εκπροσωπεί τη χώρα μας σε μια συνεργασία πόλεων που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες όλης της Ευρώπης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο