Ένα νέο χώρο πρασίνου και αναψυχής, πρότυπο πάρκο με βοτανικό κήπο, παραδίδει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους κατοίκους της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών που αφορούν στη διαμόρφωση του νέου χώρο πρασίνου και αναψυχής, ο οποίος  δημιουργείται στη θέση του παράνομου υπόσκαφου, στην περιοχή του Κοσμά του Αιτωλού.
|download file .jpg 157Kb|


Η έκταση των περίπου τεσσάρων στρεμμάτων, όπου δημιουργείται  ένας νέος πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής στη θέση του παράνομου υπόσκαφου.
|download file .jpg 127Kb|


Ο νέος πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών, μετά την ολοκλήρωση  των έργων εξωραϊσμού και φύτευσης δέντρων και θάμνων.
|download file .jpg 40Kb|


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:00


Ένα νέο πνεύμονα πρασίνου, αλλά και πρότυπο χώρο αναψυχής στην γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών (Βυζαντίου & Μαραθωνομάχων) παραδίδει στους κατοίκους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 06:00 το απόγευμα.

Ο νέος χώρος πρασίνου δημιουργείται στη θέση του παράνομου υπόσκαφου που είχε κατασκευαστεί από την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου στην περιοχή του Κοσμά του Αιτωλού. Υπόσκαφο που με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής κατεδαφίστηκε.

Στο νέο πάρκο, που περιλαμβάνει έκταση τεσσάρων στρεμμάτων, οι επισκέπτες του θα μπορούν μέσα από ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές περιπάτου να περιηγηθούν το βοτανικό κήπο, τη λίμνη και άλλες φυσικές ομορφιές που έχουν δημιουργηθεί.

Ειδικότερα, ο βοτανικός κήπος θα προσφέρεται και για τη βιωματική  εκπαίδευση των παιδιών, καθώς θα περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά είδη της ελληνικής χλωρίδας όπως αρωματικά φυτά, ανθοφόρα κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο