Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου απόλαυσαν οι θεατές με τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Κώστα Παρίση

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη συναυλία με τον Θάνο Ανεστόπουλο από τα «Διάφανα Κρίνα» και Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα» στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Θάνος Ανεστόπουλος από τα «Διάφανα Κρίνα» και ο Κώστας Παρίσης από τα «Υπόγεια Ρεύματα» χάρισαν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στους θεατές στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Στη μοναδική αυτή κοινή τους εμφάνιση, οι μουσικόφιλοι είχαν την ευκαιρία να απόλαυσαν αγαπημένα τραγούδια των Υπόγειων Ρευμάτων και των Διάφανων Κρίνων από τους ίδιους τους τροβαδούρους τους, ενώ δεν έλειψαν και οι διασκευές και οι εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως ο Johnny Cash, o Nick Cave,οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από τους Κώστα Καρυωτάκη, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη κ.α.


Η πολυσύνθετη αυτή μουσική παράσταση που τα μέλη από τα δύο ιστορικά συγκροτήματα έπαιξαν μαζί και χώρια, κύριο στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει την ελπίδα μας για το αύριο.


Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014, με τη θεατρική παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στο Αμαλίειο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), στις 8:30 μ.μ.


Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.


Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876


Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.


Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας


Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.


Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: http://www.festivalamarousiou.gr/, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou

Μετάβαση στο περιεχόμενο