Ένα ελληνικό μουσικό ταξίδι χάρισαν στους παρευρισκομένους στο Ο.Α.Κ.Α τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της αντισφαίρισης του Ο.Α.Κ.Α για να παρακολουθήσει την παράσταση των μικρών χορευτών.
|download file .jpg 165 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη παιδιά και εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς για την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν.
|download file .jpg 135 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.
|download file .jpg 124 KB|

|download file .jpg 133 KB|

Παραδοσιακούς χορούς από διάφορες γωνιές της χώρας παρουσίασαν τα παιδιά στη διάρκεια της γιορτής.


|download file .jpg 129 KB|


Ένα ταξίδι γεμάτο με χρώματα, ήχους και φορεσιές από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας ετοίμασαν τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών για το πλήθος των θεατών που βρέθηκε στη γιορτή που διοργανώθηκε στο κεντρικό γήπεδο αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου (Ο.Α.Κ.Α) με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς. Τους εκατοντάδες μικρούς χορευτές θαύμασε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαρίζοντάς τους το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Στη φετινή γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου, οι θεατές, συγγενείς και φίλοι, καμάρωσαν τα παιδιά τους να χορεύουν συρτό, τσάμικο, καλαματιανό, πεντοζάλη… και μέσα από το τραγούδι και το χορό να ζωντανεύουν τη διαχρονικότητα των εθίμων και της παράδοσης του τόπου μας.

Τους πρωταγωνιστές της όμορφης εκδήλωσης συνεχάρη δια μικροφώνου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αναφέροντας με την ευκαιρία ότι η Δημοτική Αρχή θέτει τη λειτουργία πρότυπων παιδικών σταθμών πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων της και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίζει τις οικογένειες, πολύ περισσότερο στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

«Είμαι υπερήφανος για τον αριθμό και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε περισσότερα από 1.000 παιδιά οικογενειών της πόλης μας, σε πολύ χαμηλό κόστος και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Είμαι υπερήφανος γιατί καταφέραμε τη χρονιά αυτή να διατηρήσουμε στο Μαρούσι τον αριθμό των παιδικών μας σταθμών και να μην κλείσουμε ούτε έναν, όταν σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν δεκάδες σταθμοί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αλλά και της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης. Είμαι υπερήφανος γιατί από τη νέα χρονιά προσθέτουμε έναν ακόμα ολοκαίνουριο παιδικό σταθμό στην γειτονιά της Κοκκινιάς. Σε αυτό το δυσμενές κι αβέβαιο περιβάλλον θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρήσουμε την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών αλλά και να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες της πόλης, φιλοξενώντας στους σταθμούς μας τα παιδιά τους» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς για την πολύτιμη προσφορά τους προς τα παιδιά φροντίζοντας να περνούν όμορφα και δημιουργικά.

Μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου το «παρών» στη γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών Ευάγγελος Κάββαλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Κάββαλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Νίκος Αλεπούς, Παναγιώτης Σαγρής, Κωνσταντίνος Βλάχος κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο