Έκθεση Κεραμικής από τους μαθητές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Δεκάδες κόσμου επισκέφτηκαν την Έκθεση των μαθητών των τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης για να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους.
|download file .jpg 100KB|


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας,ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης,ο κεραμίστας καθηγητής των τμημάτων κ.Μ.Σκλάβαινας και ο Πρόεδρος της ΠΕΚΑ κ.Κ.Γαλάνης
|download file .jpg 81KB|

 


 


Έγιναν χθες, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, τα εγκαίνια της Έκθεσης των μαθητών των τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης.
Οι μαθητές παρουσίασαν τη δουλειά τους κατά την χρονιά που πέρασε, εντυπωσιάζοντας τους δεκάδες παραβρισκόμενους και απέδειξαν ότι η κεραμική τέχνη στο Μαρούσι, έχει μέλλον.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους καθηγητές των τμημάτων κ. Μιχάλη και Ευαγγελία Σκλάβαινα, που καθοδηγούν τους 160 περίπου μαθητές των τμημάτων. «Το Μαρούσι συνεχίζει την παράδοση του στην Τέχνη της Κεραμικής, μέσα από τα τμήματα Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης, όπου οι νέοι μαθαίνουν την πανάρχαια αυτή Τέχνη. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, βλέποντας τα έργα των 160 μαθητών των τμημάτων, ότι η Κεραμική στην πόλη μας έχει και παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον», είπε ο κ. Πατούλης.


Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 17:00-20:00
Είσοδος ελεύθερη.

 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο