Έκθεση για την ιστορία της UNESCO στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 272 KB|

 


 


Έκθεση με θέμα «Η ιστορία της UNESCO μέσα από τις αφίσες της» διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Αμαρουσίου. Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ.

Στις 7 μ.μ. θα προηγηθεί ομιλία της Ευφροσύνης Μπαλασσά-Φλέγκα, συγγραφέας του βιβλίου «Η ιστορία της UNESCO μέσα από τις αφίσες της», του πρώτου ελληνικού βιβλίου που αφορά στον Διεθνή Οργανισμό.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO και πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Αμαρουσίου, Ιωάννα Παπανικολάου-Πουσπουρίκα.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της 60ης επετείου από τη σύσταση της UNESCO, και αποτελείται από 60 αφίσες που αναδεικνύουν τις προτεραιότητες και δράσεις του οργανισμού από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο