Έκθεση Φωτογραφίας Έργων και τελετή βράβευσης των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Έκθεση φωτογραφίας, μας παρουσιάζουν οι μαθητές/τριες του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου το διήμερο Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Τα παιδιά διαγωνίστηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος στη φωτογραφία στη βάση τεσσάρων θεμάτων: «Το τοπίο», «Η πόλη μας», «Τα γκράφιτι» και Οι «Εποχές». Κατόπιν επιλογής από επιτροπή τριών επαγγελματιών φωτογράφων  τα παιδιά εκθέτουν τα καλύτερα έργα στην έκθεση φωτογραφίας.

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων φωτογραφιών παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.              

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τη φωτογραφία της αρεσκείας τους και στη συνέχεια η φωτογραφία με τις περισσότερες θετικές ψήφους θα βραβευθεί με το βραβείο κοινού.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των νικητών της λαχειοφόρου αγοράς του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.       

 

Σχετικά αρχείαΈκθεση Φωτογραφίας Έργων και τελετή βράβευσης των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο