Έκτατη ευρεία σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Συνδέσμου Γ. Πατούλη για την πυροπροστασία του Πεντελικού

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ με τους  Διοικητές του 9ου και 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Δ. Ραπανάκη και Ι. Καρακώστα τον Ανθυποπυραγό του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αν.Κλαδή, και επιχειρησιακούς παράγοντες του Συνδέσμου στην διάρκεια της έκτακτης ευρείας σύσκεψης στο Κέντρο Επιχειρήσεων.   


Έκτακτη ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κου Γιώργου Πατούλη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, με αντικείμενο την επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια των δασικών εκτάσεων της Πεντέλης και των γύρω περιοχών. 


Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Διοικητές του 9ου και 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κος Δημήτριος Ραπανάκης και κος Ιωάννης Καρακώστας αντίστοιχα, ο Ανθυποπυραγός του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κος Ανδρέας Κλαδής, καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες του Συνδέσμου.


Στη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Συνδέσμου κατά τη θερινή περίοδο, καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να λαμβάνουν χώρα για την αποφυγή πυρκαγιών από αμέλεια.


Ο κος Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και εργαζόμενους των κλιμακίων των Δήμων μελών για την άοκνη προσπάθεια τους, σημειώνοντας ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ βρίσκεται σε εγρήγορση για τη φύλαξη και προστασία των δασικών εκτάσεων. 


Από την πλευρά τους οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Σταθμών που συμμετείχαν στη σύσκεψη εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κο Πατούλη για την άμεση συμμετοχή του ΣΠΑΠ σε όλα τα συμβάντα κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο