Έκτακτη καταρχήν ενίσχυση με 60.000 ευρώ των ιατρών που επλήγησαν από την θεομηνία και στην Δυτική Αττική και θα ακολουθήσει περαιτερω ενισχυση τους

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίασή του της 28.11.2017 ενημερώθηκε από το Προεδρείο για την κατάσταση που επικρατεί στη Μάνδρα Αττικής. Μεταξύ άλλων συνανθρώπων μας, συνάδελφοί μας ιατροί που στήριζαν με αυταπάρνηση την ΠΦΥ στην περιοχή τους επλήγησαν αποστερούμενοι πλέον και για ικανό χρονικό διάστημα κάθε δυνατότητας άσκησης του λειτουργήματός τους. Ήδη Επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αποτελούμενη από Ιατρούς και Μηχανικούς πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία.

Αποφασίστηκε η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των έντεκα μελών μας ιατρών που διατηρούσαν ιατρείο και επλήγησαν, της τάξεως των 60.000€.

Επιπλέον αποφασίστηκε η απαλλαγή τους από την εισφορά για την ανανέωση της εγγραφής τους στα μητρώα του ΙΣΑ για το 2018 καθώς και κάθε απαιτούμενου παραβόλου για την έκδοση βεβαίωσης λειτουργίας ιατρείου σε άλλο χώρο.

Παράλληλα αποφασίστηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει στο άμεσο μέλλον, κατά περίπτωση, τη λήψη και άλλων μέτρων και εκδηλώσεων για την ενίσχυσή τους.

Το ΔΣ του ΙΣΑ έμπρακτα αποδεικνύει τη συμπαράστασή του σε κάθε συνάδελφό μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο