Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 12.00 στην Αθήνα

Print Friendly, PDF & Email

Μετάβαση όλων των αιρετών στη Βουλή

 

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Αύριο θα απαντήσουμε δυναμικά στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης. Έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες, θα δώσουμε την ύστατη μάχη να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κλεισθένης που θα καταδικάσει την Αυτοδιοίκηση»

 

H KΕΔΕ, αύριο Πέμπτη, 12 Ιουλίου και ώρα 12.00, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Τιτάνια), εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών Κλεισθένης Ι.  Θα ακολουθήσει μετάβαση όλων των αιρετών στη Βουλή.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Αύριο η Αυτοδιοίκηση θα δώσει ένα δυναμικό παρόν στη Βουλή προκειμένου να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είμαστε απέναντι σε αυτό το καταστροφικό νομοσχέδιο που θα απορρυθμίσει τους Δήμους και θα φέρει χάος στη χώρα, υπονομεύοντας τη ζωή χιλιάδων πολιτών.

Καλούμε την κυβέρνηση να αντιληφθεί έστω και την ύστατη στιγμή πως η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις που θα αφήνουν πίσω τους το μοντέλο του συγκεντρωτικού κράτους, δίνοντας θέση στην αυτοδιοικητική διακυβέρνηση.

Καλούμε επίσης όλους τους βουλευτές την αυριανή πολύ κρίσιμη μέρα, να αντιληφθούν το μέγεθος της ιστορικής τους ευθύνης και να μην συνυπογράψουν με την ψήφο τους, την καταδίκη της αυτοδιοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο