Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση με αφορμή την «Ημέρα της Παλαιστινιακής Γης»

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση με την ευκαιρία της « Ημέρας της Παλαιστινιακής Γης», που διοργάνωσαν στο Μαρούσι η Παλαιστινιακή Παροικία και τα Παλαιστινιακά συνδικάτα στην Ελλάδα,  εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου δια της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κας Ρένας Χαλιώτη, η οποία μετέφερε στους διοργανωτές  τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπάσι και ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας Σαμίχ Ιχνέφ.

Στο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος παρουσιάστηκαν από τη χορευτική ομάδα της Παλαιστινιακής Παροικίας ο παραδοσιακός χορός «Ντάμπκε», από το Λαογραφικό Όμιλο «Κρήτες» ελληνικός παραδοσιακός χορός, ενώ παραδοσιακά, πατριωτικά τραγούδια ερμήνευσε ο Παλαιστίνος καλλιτέχνης Μουράντ  Σουέτι με το συγκρότημά του.

 

Σχετικά αρχείαΗ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας Σαμίχ Ιχνέφ (δεξιά) και τα μέλη του Δ.Σ. Αλσικσίκ Μωχάνεντ και Σεχάντε Αντνάν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο