Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με θέμα: «Επενδύοντας στη Γνώση»

Print Friendly, PDF & EmailΗ Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη συμμετέχει στην εκδήλωση του Μητροπολτικού Κολλεγίου με θέμα: «Επενδύοντας στη Γνώση».Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνής και η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη Ρ. Χαλιώτη με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κ. Ροδοπούλου.


Στην εκδήλωση με θέμα:«Επενδύοντας στη Γνώση» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο που φιλοξενείται στο Μαρούσι, παρέστησαν εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Σμυρνής και η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη.


Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη,συνεχάρησαν το Δ.Σ. του Κολλεγίου για τις ευκαιρίες που δίνουν στη νέα γενιά και τις προοπτικές που ανοίγουν, επενδύοντας στο μέλλον για ένα καλύτερο αύριο, καθώς για τις πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Αναπτύσσοντας το θέμα της εκδήλωσης μίλησαν για τη δύναμη και την αξία της γνώσης σημαντικοί εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό και πανεπιστημιακό χώρο. Παράλληλα, αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσέφερε δέκα υποτροφίες πλήρους φοίτησης στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Η Καλλιπάτειρα», στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στα Παιδικά Χωριά SOS και σε μία μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας η οποία επιλέχθηκε από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας, λόγω των άριστων επιδόσεων της.


Τις υποτροφίες παρέλαβαν η Πρόεδρος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κος Γιώργος Δρακόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κος Γιώργος Πρωτόπαπας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο