Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην παρουσίαση του βιβλίου για «Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών»

Print Friendly, PDF & EmailΗ Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη συγχαίρει την Μ. Λάτση για την έκδοση του νέου βιβλίου «Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών» του Β. Αραβαντινού από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.
|download file .jpg 97Kb|


Ο Δήμος Αμαρουσίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι. Λάτση προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, παρέστη δια της Αντιδημάρχου κας Ρένας Χαλιώτη στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου για «Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών»,  του αρχαιολόγου και προϊσταμένου της Θ’ Ελληνικής Προϊστορικής και Κλασικής Αρχαιότητας Βοιωτίας Β. Αραβαντινού.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί  η έκδοση του νέου βιβλίου, στο πλαίσιο της σειράς ο «Κύκλος των Μουσείων».

Ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας που υλοποιεί τα τελευταία 3,5 χρόνια, έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση, το οποίο μεταξύ άλλων έχει χορηγήσει στο Δήμο μας ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα σκαπτικό.

Με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση η κα Χαλιώτη συνεχάρη τόσο τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Λάτση όσο και τον κ. Αραβαντινό για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία που αναδεικνύει τους θησαυρούς της Βοιωτικής γης. Παράλληλα μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Πατούλη για την σημαντική προσφορά του Ιδρύματος  Λάτση στον τομέα τον ειδικών πολιτιστικών εκδόσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο