Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη  με την Πρόεδρο του Τρίτωνα και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Αν. Μέτσιου, τον προπονητή Λέανδρο Στεφάνου, τον βοηθό προπονητή ʼγγελο Γαρελίδη, τον Τεχνικό Σύμβουλο Κ. Βλαντή και τα μέλη της ομάδας υδατοσφαίρισης νεανίδων του Τρίτωνα.
|download file .jpg 145KB|


Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαιτητών Υδατοσφαίρισης Απόστολος Τσαντάς απονείμει τιμητική πλακέτα στην πρώτη σκόρερ από την ομάδα του Τρίτωνα Στεφανία Χαραλαμπίδου.
|download file .jpg 96KB|


Στιγμιότυπο από το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με αθλήτρια του Τρίτωνα στην προσπάθεια να σκοράρει.
|download file .jpg 133KB|


Η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο


Σημαντική διάκριση για τον Αθλητικό Όμιλο Αμαρουσίου Τρίτωνα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, στους αγώνες μεταξύ των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με την ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά λόγω νίκης της δεύτερης στο μεταξύ τους παιχνίδι με ένα γκόλ κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Τους αγώνες παρακολούθησαν εκ μέρους του κ. Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη απονέμοντας και τα έπαθλα στις νικήτριες. Παράλληλα μετέφεραν στις αθλήτριες τα συγχαρητήρια του κ. Πατούλη για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στους αγώνες.

Εκτός από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στους πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης οι ομάδες από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, τον Ηρακλή Θες/νίκης, τον Πανιώνιο, τη Γλυφάδα και τη Λάρισα.              

Μετάβαση στο περιεχόμενο