Έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: Φυσιοθεραπευτές στα ΚΑΠΗ και στο σπίτι από το Δήμο Αμαρουσίου.
Χρονιά εθελοντισμού και αλληλεγγύης το 2008
 (download zip file)
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος
Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα
του ΚΑΠΗ.


(download zip file)
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετά τους παραβρισκόμενους
στην εκδήλωση.

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στα ΚΑΠΗ αλλά και στο σπίτι για τους ηλικιωμένους και μοναχικούς συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.
«Το 2007  φέραμε τους γιατρούς του ΙΚΑ στο ΚΑΠΗ για να συνταγογραφούν τα φάρμακα των μελών μας και αυτή μας η πρωτοβουλία εφαρμόστηκε στη συνέχεια σε καθολικό επίπεδο» είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Σήμερα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ώστε και φυσιοθεραπευτές να επισκέπτονται τα ΚΑΠΗ ενώ σε συνέχεια του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», οι φυσιοθεραπευτές θα επισκέπτονται και στο σπίτι τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν και θα τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους».


«Σας χρωστάμε, δεν μας χρωστάτε», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του κεντρικού ΚΑΠΗ και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.


Κάνοντας ένας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ο κ. Πατούλης είπε ότι ήταν μια εργώδης χρονιά για το Δήμο, μέσα στην οποία πετύχαμε τους στόχους μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Για το 2008 τόνισε ότι «βάζουμε νέους στόχους, για ένα Δήμο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και για μια κοινωνία αλληλεγγύης . Ανακοίνωσε μάλιστα ότι σε πανδημοτικό επίπεδο το 2008 θα χαρακτηρισθεί από το Δήμο Αμαρουσίου «χρονιά εθελοντισμού και αλληλεγγύης των Μαρουσιωτών».


Αναφερόμενος στη θητεία του προεδρείου του ΚΑΠΗ ο κ. Πατούλης τη χαρακτήρισε πολύ επιτυχημένη και ανακοίνωσε την ανανέωση της θητείας  της.


Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Δημήτριος Καμπούκος ανακοίνωσε ότι «μέσα στο 2008 με την εμπειρία που αποκτήσαμε το 2007, θα κάνουμε πολύ περισσότερα σε όλους τους τομείς» και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη συμπαράστασή του. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι «στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας και σε περιφερειακό επίπεδο γι αυτό μετά την ίδρυση του νέου περιφερειακού ΚΑΠΗ στο Πολύδροσο βάζουμε πλώρη για την ίδρυση παραρτήματος και στην Αγία Φιλοθέη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο