Με παιδικά χαμόγελα και χρώματα πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής, στην οποία εκτίθενται οι εικαστικές δημιουργίες των παιδιών από τα τμήματα ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με τη λήξη της περιόδου 2014-2015.
Γονείς και φίλοι των παιδιών, με τη συμμετοχή εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, της Αντιδημάρχου κας Ρένας Χαλιώτη, του Προέδρου της Αναπτυξιακής κου Νικόλαου Πέππα και του Δημοτικού Συμβούλου κου Νικόλαου Κάββαλου, ενθουσιάστηκαν με την πρόοδο και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, κατά τη φοίτησή τους στα τμήματα παιδικής ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, μεταφέροντας το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου, έδωσε τα συγχαρητήριά της τα στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν τα παιδιά με την καθοδήγηση και επίβλεψη των δασκάλων τους Δήμητρας Μακρή και Μαριλένας Παυλοπούλου, όπως ομαδικά έργα τοπίων με λαδοπαστέλ, κολάζ, πορτρέτα, πήλινες και χάρτινες κατασκευές κ.α.
Η έκθεση που αξίζει να την επισκεφτούμε, θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και θα λειτουργεί από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 20:00.