Έκλεψε τις καρδιές όλων η συναυλία αφιέρωμα στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ονειρικό ταξίδι μέσα από τον πλούτο των 1000 τραγουδιών που μας χάρισε το θεατρικό, κινηματογραφικό και το δισκογραφικό έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα στα 60 χρόνια καριέρας του απόλαυσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης και οι εκατοντάδες θεατές που κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.

Η συναυλία- αφιέρωμα στην καλλιτεχνική και πολιτιστική προσφορά του Μίμη Πλέσσα, που είναι αδιαμφισβήτητα όχι μόνο μακρόχρονη αλλά και σημαντική, δόθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου «Μουσικός Νοέμβρης στο Μαρούσι»

Στα μονοπάτια που χάραξε ο μεγάλος δημιουργός, οι εξαίρετοι ερμηνευτές Σπύρος Κλείσσας, η Δήμητρα Σταθοπούλου και η υψίφωνος Μαργαρίτα Γκινοσάτη ταξίδεψαν τους θεατές στη μαγεία και το όνειρο με μοναδικές και πολυαγαπημένες μελωδίες και χάρισαν μια βραδιά γεμάτη  με όμορφες  αναμνήσεις.               

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς το μεγάλο δημιουργό Μίμη Πλέσσα  για την πολύχρονη και σπουδαία προσφορά του στον πολιτισμό της χώρας μας, αλλά και τους καλλιτέχνες και συντελεστές για την αξέχαστη βραδιά που χάρισαν στο Μαρούσι.
Το φθινοπωρινό ταξίδι  στον πολιτισμό στη πόλης μας-πρόσθεσε- με χορωδιακά σύνολα, θεατρικές ερμηνείες και μουσικές που έχουμε όλοι αγαπήσει,  ολοκληρώνεται με τη μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον σπουδαίο μας μουσικοσυνθέτη.

θα συνεχίσουμε με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον να δημιουργούμε σημαντικά  πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη μας, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους τους συμπολίτες μας. Η προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας βρίσκεται υψηλά στις προτεραιότητές μας.

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, η σύζυγος του Μ. Πλέσσα κα Λουκίλα Καρρέρ, ο συγγραφέας, εικαστικός, καθηγητής Πανεπιστημίων Créapole και Strate Collège του Παρισιού κος Δημοσθένης Δαββέτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ευχαριστεί από καρδιάς τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μ. Πλέσσα για την σπουδαία προσφορά του στον πολιτισμό της χώρας μας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μ. Πλέσσα και τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τη, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, και πλήθος θεατών παρακολουθούν τη συναυλία αφιέρωμα στην πολιτιστική και καλλιτεχνική προσφορά του Μ. Πλέσσα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μ. Πλέσσα και τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σπύρο Κλείσσα, τη Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη που ερμήνευσαν μελωδίες του Μ. Πλέσσα.


Στιγμιότυπο από τη συναυλία – αφιέρωμα στον Μ. Πλέσσα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τη, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, το συγγραφέα, εικαστικό, καθηγητή Πανεπιστημίων Créapole και Strate Collège του Παρισιού Δ. Δαββέτα και πλήθος θεατών παρακολουθούν τη συναυλία αφιέρωμα στην πολιτιστική και καλλιτεχνική προσφορά του Μ. Πλέσσα


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_1


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_2


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_10


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_4


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_5


Στιγμιότυπα από τη σπουδαία συναυλία αφιερωμένη στον Μ. Πλέσσα με τους εξαίρετους ερμηνευτές Σπύρο Κλείσσα, Δήμητρα Σταθοπούλου και την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη_6


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ευχαριστεί από καρδιάς τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Μ. Πλέσσα για την σπουδαία προσφορά του στον πολιτισμό της χώρας μας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει ως αναμνηστικό δώρο στον Μ. Πλέσσα το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Καρλαύτη και Π. Κόνιαρη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο