Έκκληση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου με μηχανήματα έργου και προσωπικό

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Δήμων και των πολιτών που επλήγησαν όχι με λόγια αλλά με πράξεις»

Τη συνδρομή των Δήμων της Αττικής στην προσπάθεια αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, με μηχανήματα έργου και προσωπικό ζήτησε, μέσω σχετικής επιστολής που τους απέστειλε, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικού αιτήματος που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς.

 Ο κ. Μπουρνούς στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Πατούλη εκφράζει τις ευχαριστίες του «για την αμέριστη συνδρομή της ΚΕΔΕ στη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων» και υπογραμμίζει την ανάγκη να ενισχυθεί ο Δήμος με μηχανήματα έργου και ανθρώπινο δυναμικό για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

« Η επόμενη μέρα για τους Δήμους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές είναι πολύ δύσκολη. Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε έμπρακτα ,με όσα μέσα διαθέτουμε, προκειμένου η αποκατάσταση των ζημιών να γίνει με ταχύτερες διαδικασίες. Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται κανείς δεν είναι μόνος του. Καλώ όλους τους Δημάρχους Αττικής να συνδράμουν το Δήμο Ραφήνας, όπως κάναμε και για το Δήμο Μαραθώνα, προκειμένου  να επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να είναι παρούσα και στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται, όχι με λόγια αλλά με πράξεις».

Μετάβαση στο περιεχόμενο