Έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στους Πολίτες με Εμπιστοσύνη στις ευαισθησίες του Πρωθυπουργού

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εφιστά την προσοχή σε όλους τους Έλληνες Πολίτες όπως αντιληφθούν τον κίνδυνο για τη ζωή τους από τη χρήση ακατάλληλων και αυτοσχέδιων μη πιστοποιημένων θερμαντικών σωμάτων (π.χ. μαγγάλια κλπ).


Τονίζουμε ότι από τέτοιου είδους πρακτικές η ζωή των ανθρώπων διατρέχει μεγάλο κίνδυνο λόγω της ανοξαιμίας και της τοξικής δράσης του μονοξειδίου του άνθρακα  και μονοξειδίου του αζώτου στον οργανισμό, τα οποία εκλύονται σε μεγάλες ποσότητες κατά την καύση καυσόξυλων σε κλειστούς χώρους.


Έχοντας εμπιστοσύνη στην Πολιτεία και προσωπικά στην ευαισθησία του Πρωθυπουργού κου Αντώνη Σαμαρά, πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί η δύσκολη περίοδος της εξυγίανσης και του εξορθολογισμού της χώρας, για να μη βιώσουνε παρόμοια ατυχήματα οι συμπολίτες μας.


Μέχρι να υπάρξει η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, για την οποία η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών κάνουν μεγάλη και σημαντική προσπάθεια, θεωρούμε σημαντικό, όπως ληφθούν μία σειρά μέτρων ενημέρωσης των πολιτών και μέτρων πρόνοιας για τη θέρμανση και τη διαβίωσή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι οικονομικά ασθενέστερες ομάδες της κοινωνίας μας και να προληφθούν ακραία φαινόμενα απόγνωσης και απελπισίας.


Σε αυτή την προσπάθεια της Πολιτείας οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας όπως μπορεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο