Έκφραση ευχαριστιών προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Δ.Σ. της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προσχολικής Αγωγής

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του το Δ.Σ. της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προσχολικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.) για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Γ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.      


Ειδικότερα, στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος του ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α. Καθηγητής, Παιδίατρος – Καρδιολόγος Παίδων Δρ. Στέλιος Αντωνιάδης και η Γενική Γραμματέας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχοπαιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας  Δρ. Φαίνη Σιδηροπούλου, αναφέρεται:


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προσχολικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.) με την παρούσα επιστολή εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την ανιδιοτελή προσφορά του στο  Γ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής» που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι,  στις 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2013 και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου / Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) «Αμαρύσια Αρτέμις».

Μετάβαση στο περιεχόμενο