Έκφραση ευχαριστιών προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» Δημοτικό Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» Δημοτικό Αμαρουσίου, με επιστολή της Διευθύντριας κας Σοφίας Αχτσή εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, στους υπεύθυνους και στο προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου για την αρμονική συνεργασία και την επιτυχή ολοκλήρωση του εμβολιασμού των μαθητών.


Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:


«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο πρόσωπό σας, επίσης στον κο. Νικόλαο Κάββαλο, Πρόεδρο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., στον κ. Αντώνιο Παρτσινέβελο, ορθοπεδικό ιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο και ιδιαιτέρως στις υπεύθυνες κυρίες, την κα Μελιάδου Ελένη παιδίατρο, τον κο. Δαμπάλη ʼγγελο παιδοχειρουργό, την κα Μαρκοπούλου Μάγια επισκέπτρια υγείας και την κα Αικατερίνη Σεβαστή υπεύθυνη προγραμμάτων πρόληψης, για την αρμονική συνεργασία που είχαμε, που με συνέπεια, υπομονή και αγάπη φρόντισαν να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός των μαθητών , χωρίς κανένα πρόβλημα.  Εκπαιδευτικοί και γονείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.


Η δραστηριότητα και η μέριμνα του Δήμου στο χώρο της υγείας στην τρυφερή παιδική ηλικία, μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο κόσμο. Σ’ ένα αύριο που θα το χαρακτηρίζει η σωματική, αλλά και η ψυχική – πνευματική υγεία, το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον συμπολίτη.


Σας ευχαριστούμε πολύ
Η Διευθύντρια
Σοφία Αχτσή»

Μετάβαση στο περιεχόμενο