Εκδρομή στον Παρνασσό από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι μικροί μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου πήραν τα πρώτα τους μαθήματα στο σκι, στην εκδρομή στον Παρνασσό που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 136Kb|


Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη η εκδρομή της 5ης  και 6ης  τάξης  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή φυσικής αγωγής  κ. Δημόπουλου, στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».
Οι 45 μικροί  μαθητές που έλαβαν μέρος στην εκδρομή είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα στο χιόνι στο άθλημα του χειμερινού σκι. Οι έμπειροι καθηγητές του Αθλητικού Κέντρου με τον  επαγγελματισμό που τους διακρίνει και την πλήρη γνώση που έχουν για το άθλημα,  δίδαξαν τα παιδιά τόσο τις βασικές αρχές του σκι, όσο και  τους τρόπους με τους οποίους  μπορούν να προφυλάξουν τους εαυτούς τους από τους ενδεχόμενους κινδύνους του  αθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» ασφαλίζει όλους τους συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα,  θέλοντας να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υψηλών αθλητικών υπηρεσιών στο βουνό.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» κ. Σ. Σταθούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους επιμελήθηκαν τη διεξαγωγή της εκδρομής καθώς και τους γυμναστές που συμμετείχαν, τις συνοδούς δασκάλες και στον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού  Σχολείου Αμαρουσίου κ. Ιωάννη Ζιάραγκα, που για 2η χρονιά στήριξε το πρόγραμμα του χειμερινού σκι. «Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αμαρουσίου προσφέρει σε όλους τους   πολίτες τη δυνατότητα άθλησης και αναψυχής», δήλωσε ο κ. Σταθούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο