Εκδήλωση στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο σε οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης χαιρετίζει την εκδήλωση στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, που έφερε πιο κοντά του κατοίκους του Πολυδρόσου
|download file .jpg 111 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ανταλλάσσει θερμές χειραψίες με τον κόσμο κατά την άφιξή του στην εκδήλωση του Συλλόγου «Αγιος Αθανάσιος»
|download file .jpg 94 Kb|


Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση, που  διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Κοινωφελής και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολυδρόσου  με την επωνυμία «ʼγιος Αθανάσιος», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Όπως έχει καθιερωθεί κάθε Ιούνιο τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι της περιοχής του Πολυδρόσου συναντώνται στο προαύλιο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου για να συμμετάσχουν σε μια φιλική βραδιά με ούζο, τσικουδιά και χορό,  που σκοπό έχει να αναβιώσει το κλίμα της παλιάς γειτονιάς και να συσφίξει περαιτέρω τις σχέσεις των κατοίκων.


Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Νεανικής Εστίας του Αγίου Αθανασίου, με τις χορευτικές της επιδόσεις.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης , αφού δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες των διοργανωτών της εκδήλωσης για τη συμμετοχή του, διαπίστωσε με ικανοποίηση το οικογενειακό κλίμα που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίζει πάντα τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν το πνεύμα της καλής γειτονίας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ακόμα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.Μετάβαση στο περιεχόμενο