Εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Καζαντζάκη.

Print Friendly, PDF & Email

 
|download _.jpg file 228 KB||download _.jpg file 187 KB|
 

Στο λογοτεχνικό έργο και την προσφορά του Νίκου Καζαντζάκη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου κ. Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην τιμητική εκδήλωση – αφιέρωμα με θέμα «Ταξιδιωτικές διηγήσεις του Νίκου Καζαντζάκη» που οργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2007 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου ΄Ελληνα συγγραφέα και ποιητή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη.

Στην εκδήλωση εκπρόσωποι του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη διάβασαν αποσπάσματα από ταξιδιωτικές διηγήσεις του Νίκου Καζαντζάκη ο οποίος, ως γνωστόν, ταξίδεψε  σε πολλές χώρες του κόσμου και οι οποίες στο πλαίσιο της καθιέρωσης του 2007 ως «΄Ετος Καζαντζάκη» τιμούν με εκδηλώσεις ανά τον κόσμο το σπάνιο λογοτεχνικό του μεγάλου ΄Ελληνα συγγραφέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της Δημοτικής Επιχείρισης Πολιτισμού του Δήμου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο