Εκδήλωση με θέμα: «Απ’ τον Άλμπερτ Καμύ,στο Μονομαχώντας με την κρίση» από τον Ελληνικό Σύνδεσμο «Ο Παρθενών» με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email








 


Με την ευκαιρία της επετείου συμπλήρωσης πέντε χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Συνδέσμου «Ο Παρθενών» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο: Απ’ τον ʼλμπερτ Καμύ,στο Μονομαχώντας με την κρίση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85)


Η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ο Παρθενών» κα Ευσταθία – Εύα Κολαϊτου θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο της, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Γάλλου διανοούμενου ʼλμπερτ Καμύ.       


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Μονομαχώντας με την κρίση» οι:
-Ευσταθία – Εύα Κολαϊτου με θέμα:« ʼλμπερτ Καμύ, ο άνθρωπος και φιλόσοφος».
– Αλίκη Καλομενοπούλου, ποιήτρια και μέλος του Συνδέσμου
– Δημήτρης Λαμπρέλλης, Καθηγητής φιλοσοφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – ποιητής.     


Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


 


 


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο