Εκδήλωση αφιέρωμα στη Γυναίκα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι παραβρισκόμενοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις ομιλίες για τη θέση της Γυναίκας ανά τους αιώνες.
|download file .jpg 111KB|


Η αντιδήμαρχος κ. Ρ. Χαλιώτη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, η Πρόεδρος του «Παρθενώνα» κ. Ε. Κολαΐτου και ο συγγραφέας κ. Κ. Μπιζάνος.
|download file .jpg 79KB|


Μια βραδιά – αφιέρωμα στη γυναίκα, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος «Παρθενών», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Δευτέρα 15 Μαρτίου, όσοι βρέθηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην εκδήλωση μίλησαν η Αντιδήμαρχος κ. Ρ. Χαλιώτη, με θέμα «Επιτεύγματα της Γυναίκας διαχρονικά» και ο δικηγόρος κ. Κώστας Μπιζάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στα «Δικαιώματα της γυναίκας ανά τους αιώνες».


Η βραδιά έκλεισε με βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη από την πρόεδρο του «Παρθενώνα» κ. Εύα Κολαΐτου. Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την κ. Κολαΐτου και την συνεχάρη για την διοργάνωση αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που αφορούσε στα δικαιώματα και τη θέση της Γυναίκας διαχρονικά.
Παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Πουλόπουλος, Θ. Βελλής, Ν. Πέππας, Γλ. Μοστρού, πρόεδροι Εξωραϊστικών Συλλόγων του Αμαρουσίου και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο