Είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και λίγες ώρες διασκέδασης και χαράς προσέφερε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στα μέλη του Οικοτροφείου «ΙΠΙΟΝΗ»

Print Friendly, PDF & EmailΗ Ομάδα Αγάπης του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με τη συνοδεία ακορντεόν δημιούργησε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας στα μέλη του Οικοτροφείου «ΗΠΙΟΝΗ»  λίγες ώρες διασκέδασης και χαράς, με χορό και τραγούδι.
download file .jpg 75 Kb|
Κοντά στα μέλη του Οικοτροφείου «ΗΠΙΟΝΗ» στο Μαρούσι βρέθηκε η Ομάδα Αγάπης του Κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που πραγματοποιεί για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.       


Η Ομάδα Αγάπης κατά την επίσκεψή της, αφού προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης που είχαν ζητηθεί από το Ίδρυμα, συνοδεία ακορντεόν δημιούργησε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας στα μέλη του Οικοτροφείου λίγες ώρες διασκέδασης και χαράς, με χορό και τραγούδι.
Κυρίως όμως, μέσα σ’ αυτό το ζεστό περιβάλλον τα μέλη του Ιδρύματος ένοιωσαν πως δεν είναι μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν φίλοι που τους αγαπούν, τους σκέπτονται και τους φροντίζουν.
                                                                                                                                              
Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου πραγματοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου πολλές αντίστοιχες δράσεις προσφέροντας αγάπη και συμπαράσταση σε συνανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, αλλά και υλική βοήθεια, με χρήματα που συγκεντρώνουν από τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουν για αυτό το σκοπό.Μετάβαση στο περιεχόμενο