Είδη οικιακού εξοπλισμού προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου σε οικογένειες που τα είχαν πραγματικά ανάγκη

Print Friendly, PDF & Email

Η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελένη Γιαννακοπούλου και  το προσωπικό από τα Εξωτερικά Συνεργεία κατά τη διάρκεια παραλαβής ειδών οικιακού εξοπλισμού, προσφορά της Δήμητρας Τσουκλείδου, Προέδροου του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού  Συλλόγου Αμαρουσίου και της Καίτης Καλλιοτζή στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου.Στιγμιότυπο από την μεταφορά του οικιακού εξοπλισμού σε οικογένεια της πόλης που τον έχει ανάγκη και αδυνατεί να τον προμηθευτεί, προσφορά των συμπολιτών μας στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου Αμαρουσίου.


ʼμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας μέσω του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, όπου τους παρέχεται η δυνατότητα να προσφέρουν οικιακό εξοπλισμό που δεν χρειάζονται πλέον σε όσους τον έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να τον προμηθευτούν.       


Με διάθεση ειλικρινούς προσφοράς και αλληλεγγύης,οι συμπολίτισσες κα Δήμητρα Τσουκλείδου, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και η  κα Καίτη Καλλιοτζή παραχώρησαν από ένα ψυγείο και από μία κουζίνα έκαστη στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου, τα οποία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι απόλυτα λειτουργικά. Ο οικιακός αυτός εξοπλισμός μεταφέρθηκε αυθημερόν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με τα Εξωτερικά Συνεργεία  σε δύο οικογένειες της πόλης που τους ήταν απολύτως αναγκαία και βρισκόταν σε αδυναμία να τα προμηθευτούν.    


Για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου οικιακού εξοπλισμού και ειδών οικιακής χρήσης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καταγράφει τις προσφορές των συμπολιτών τις οποίες εν συνεχεία αντιστοιχίζει με τις ήδη καταγεγραμμένες ανάγκες των συνανθρώπων μας βάσει των απαραίτητων κοινωνικών και οικονομικών προϋποθέσεων που τηρούνται.


Η νέα δομή που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Δήμο Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη έχει στόχο την υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης που βιώνουν μία δύσκολη καθημερινότητα,υπό την παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Ο κος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τις κες Τσουκλείδου και Καλλιοτζή για τη συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο, συμβάλλοντας  με την πράξη τους αυτή στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στην πόλη.

Απευθύνει παράλληλα πρόσκληση σε κάθε συμπολίτη, που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει είδη οικιακού εξοπλισμού και ειδών οικιακής χρήσης στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλ. 213 – 20.31.920 & 21.


Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων
Γίνει και εσύ συμμέτοχος


Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 041 03 002150 30 που τηρείται στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο