Εγκάρδιες ευχές προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για τη νέα Δημαρχιακή θητεία

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γ. Νικολαράκο, τον Αντιπρόεδρο, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού Ν. Πέππα, τον Ταμία Γρ. Καραδήμα,τη Γραμματέα Εύη Ζουγανέλη,το μέλος Π.Παπαθανασίου. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Β. Κόκκαλης.


Τις θερμές ευχές του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης για τη νέα Δημαρχιακή θητεία με ορίζοντα πενταετίας,  κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης των μελών του στο Δημαρχείο.

Εκ μέρους του συλλόγου συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κος Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιπρόεδρος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού   κος Νικόλαος Πέππας, ο Ταμίας κος Γρηγόρης Καραδήμας, η Γραμματέας κα Εύη Ζουγανέλη και το μέλος κος Πέτρος Παπαθανασίου, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος Βασίλης Κόκκαλης.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε προς το Δ.Σ. τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για  την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δράσεων που θα ενισχύσουν  περαιτέρω την εμπορική κίνηση στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, που πλέον μετά και την αισθητική αναβάθμισή του μέσω της βιοκλιματικής ανάπλασης, παρέχει στους επισκέπτες  την άνεση για ευχάριστες, αλλά και οικονομικές αγορές. 
                                                                                                                                             
Ήδη, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, πρόκειται να διοργανωθεί στο Κέντρο μια μεγάλη γιορτή για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τον εμπορικό κόσμο , ενώ βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων που θα εξελιχθούν κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, ο κος Πατούλης επισήμανε την ανάγκη  για την προστασία και φύλαξη του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου από τις δολιοφθορές που κάποιοι άγνωστοι προκαλούν, υπογραμμίζοντας την ευθύνη όλων να βρεθούν και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου, καθώς το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης αποτελεί δημόσια περιουσία και ανήκει σε όλους. 
                                            
«Δεν θα ανεχθούμε να συνεχισθούν οι καταστροφές αυτές, όπως είναι η κλοπή των φυτών,  πρόκειται να υποβάλουμε μήνυση κατ΄αγνώστων και να ζητήσουμε τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των παραβατών, ενώ και οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους θα πρέπει να συμβάλουν στην προσπάθεια μας.»
        
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Νικολαράκος ευχαρίστησε εκ μέρους του εμπορικού κόσμου τον κο Πατούλη και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια  τόνωσης του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου  και ευχήθηκε από καρδιάς να στεφθεί με επιτυχία το έργο του για την πρόοδο της πόλης και την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
      


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο