Εγκάρδιες ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα παιδιά που συμμετέχουν στο 12o Αθλητικό Camp για ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι

Print Friendly, PDF & EmailΠερισσότερα από 300 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετέχουν στην 1η περίοδο του 12ου Αθλητικού Camp Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, κατά την έναρξη του Αθλητικού Camp.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Τμήματα του Αθλητικού Camp.


Την έναρξη του 12ου Αθλητικού Camp χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο για να δώσει τις θερμές ευχές του στα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετέχουν στην 1η περίοδο του Camp, από 16 έως 27 Ιουνίου 2014.


Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και εφέτος στο Αθλητικό Camp, ευχόμενος να είναι μία ευχάριστη και δημιουργική περίοδος για όλα τα παιδιά με νέες εμπειρίες και γνώσεις.
Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους γονείς που αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη τα προγράμματα και τις δράσεις του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης. Ως Δημοτική Αρχή –σημείωσε- συνεχίζουμε σταθερά να βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας γενιάς και να προσφέρουμε την έμπρακτη υποστήριξή μας στην εργαζόμενη μητέρα, σε κάθε οικογένεια, μέσα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με ειδική μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.


Στην έναρξη του 12ου Αθλητικού Camp παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε για την προσπάθεια τους το προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» στα παιδιά και στους γονείς τους.


Στην  1η περίοδο του 12ο Αθλητικού Camp, συμμετέχουν περισσότερα από 300 παιδιά, τα οποία μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο επιστημονικό πρόγραμμα θα γνωρίσουν και θα συμμετέχουν σε μία σειρά από αθλήματα όπως: κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο, Χαντ Μπολ, Τένις, Τοξοβολία, Ταε Κβο Ντο, Τζούντο κ.α. Επίσης θα γνωρίσουν τους παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας, καθώς και τη θεωρία και την ιστορία των αθλημάτων.


Η 2η Περίοδος του Αθλητικού Camp ξεκινά στις 30 Ιουνίου 2014 και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου 2014. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιουνίου.
Θα ακολουθήσει η 3η περίοδος από 14 έως 25 Ιουλίου και η 4η περίοδος από 25 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2014. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 Ιουλίου για την 3η περίοδο και μέχρι τις 25 Ιουλίου για την 4η περίοδο.


Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210 – 610.76.50 του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο