Εγκαινιάστηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού η έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Φραντζεσκάκη

Print Friendly, PDF & EmailΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στα εγκαίνια της έκθεσης, η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη ξεναγείται από τη ζωγράφο Ι. Φραντζεσκάκη στη συλλογή των έργων της «Θαλλασινοί δρόμοι».Ο Αντιδήμαρχος Δ. Καμπούκος και η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη με τη ζωγράφο Ι. Φραντζεσκάκη στα εγκαίνια της έκθεσης.


Στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής «Θαλασσινοί δρόμοι».    


 


Εγκαινιάστηκε παρουσία πλήθους φίλων της εικαστικής τέχνης και με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου  η έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Φραντζεσκάκη με τίτλο:«Θαλασσινοί δρόμοι», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Στην τελετή των εγκαινίων  εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργο Πατούλη, παρέστη η υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη. Μεταφέροντας το χαιρετισμό του κου Πατούλη μαζί με τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία, η κα Χαλιώτη υπογράμμισε ότι «είναι τιμή για το Δήμο μας να φιλοξενούμε την αξιόλογη συλλογή των 21 έργων της καταξιωμένης εικαστικής δημιουργού κας Ιωάννας Φραντζεσκάκη. Στηρίζουμε –πρόσθεσε -κάθε προσπάθεια δημιουργικής έκφρασης που προάγει την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας μας και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των δημιουργών για να αναδεικνύουμε το έργο τους».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοι/κών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Καμπούκος.  


Η Ιωάννα Φραντζεσκάκη έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις, ενώ ως μέλος του Συλλόγου Ελληνόφωνων Γυναικών συμμετέχει με έργα της σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα,, αλλά και στην Ολλανδία και στην Ιταλία.
Έργα της έχουν δημοσιευτεί στις καλλιτεχνικές συλλογές «Φιλολογική Πρωτοχρονιά», «Εικόνες και Χρώματα», Χρώματα στο «Ελληνικό Φως» και έχουν προβληθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό έως τις 29 Νοεμβρίου 2013 και θα λειτουργεί από τις 11:00 – 13:00 και από 17:00 – 20:00.        


                      


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο