Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Η Τέχνη της ανακύκλωσης» του Χρ. Κοντόπουλου από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μία ιδιαίτερη έκθεση του καλλιτέχνη Χρήστου Κοντόπουλου, που χρησιμοποιεί στις κατασκευές του ανακυκλώσιμα υλικά εγκαινιάστηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη τον εικαστικό καλλιτέχνη για την πρωτότυπη έκθεση του, που  εκτός των άλλων έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για την αξιοποίηση που μπορούν  να έχουν τα ανακυκλώσιμα υλικά στην καθημερινότητά μας. Η  Δημοτική Αρχή –υπογράμμισε- προάγει τον πολιτισμό μας και ενισχύει κάθε δημιουργική προσπάθεια και καλλιτεχνική έκφραση στην πόλη μας». Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Η έκθεση θα παραμείνει έως την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 09:00 – 14:00 και από 18:00 – 22:00.  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2

Μετάβαση στο περιεχόμενο