Εγκαινιάστηκε η Α΄ έκθεση των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email

Τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους εξέθεσαν στο κοινό οι σπουδαστές των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης με επιτυχία των αντίστοιχων προγραμμάτων και τη φετινή χρονιά στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Παρουσία πλήθους πολιτών, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη εγκαινίασε την έκθεση, μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη μαζί με την αγάπη και την υποστήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κέντρου. Παράλληλα ευχαρίστησε το κοινό για την τιμητική παρουσία στα εγκαίνια της έκθεσης, με τη διαβεβαίωση ότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι θα συνεχισθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η έκθεση των σπουδαστών του  Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με δασκάλους την Μπέττυ Καρούση και τον Παντελή Κωνσταντίνου θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και  θα λειτουργεί από 10:00 – 13:00 και από 17:00 – 20:00.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη χορευτική παράσταση των τμημάτων Ρυθμικής & Μπαλέτου στο Θέατρο Αμαλίειο, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015. Ώρα έναρξης 20:30. 

 

Σχετικά αρχείαΗ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με τη δασκάλα Μπέττυ Καρούση και το δάσκαλο Παντελή Κωνσταντίνου των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων


Στιγμιότυπο από την έκθεση των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. (1)


Στιγμιότυπο από την έκθεση των Τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων, σκίτσου και ζωγραφικής εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο