Εγκαίνια του νέου χώρου σίτισης απόρων «Γεύμα Αγάπη» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από κάθε άλλο.
Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009, στις 19:00,  θα εγκαινιαστεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο νέος χώρος σίτισης απόρων «Γεύμα Αγάπης» του Δήμου Αμαρουσίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρή & Πλαστήρα.
Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης τόνισε:«Σ’ έναν ανθρώπινο και αξιοπρεπή χώρο, ο  Δήμος Αμαρουσίου θα ξεκινήσει να διαθέτει καθημερινά και για όλο το χρόνο γεύματα αγάπης στους απόρους της πόλη μας. Στη δύσκολη εποχή που περνούμε, πρέπει όλοι μας να μπορούμε να ζούμε με μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια και γι’ αυτό ως Δημοτική Αρχή φροντίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Επίσης, ήδη έχουμε βρει το χώρο, όπου θα μπορούμε να στεγάσουμε 365 ημέρες το χρόνο, όποιο άτομο, σε όποια γωνιά της πόλης μας και αν βρίσκεται. Παράλληλα, προχωρούμε στη δημιουργία ταμείου αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης, όπου θα κληθεί να συνδράμει και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλη μας, ώστε επικουρικά με το προνοιακό έργο της Εκκλησίας, να μπορούμε να προσφέρουμε όλο το χρόνο σε όσους έχουν οικονομική ανάγκη»

Μετάβαση στο περιεχόμενο