Εγκαίνια νέου Κ.Α.Π.Η. από το Δήμο Αμαρουσίου, στην Αγία Φιλοθέη

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010, 6.30 το απόγευμα.


Έναν νέο χώρο για την αναψυχή και τη δημιουργική απασχόληση των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας δημιουργεί ο Δήμος Αμαρουσίου, στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης.


Την προσεχή Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης θα εγκαινιάσει το 6ο ΚΑΠΗ της πόλης μας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Νεαπόλεως 55.


Είναι το 2ο ΚΑΠΗ που εγκαινιάζει η σημερινή διοίκηση του Δήμου σε γειτονιά της πόλης ( το προηγούμενο ήταν στο Πολύδροσο). Πρόκειται για μια ακόμη «κοινωνική υποδομή» που υπηρετεί το όραμα για ένα ισχυρό Δήμο, με ανθρώπινο πρόσωπο, μέσα από τη λειτουργία της οποίας ο Δήμος στηρίζει στην πράξη αυτούς που μας μεγάλωσαν.


Πέραν από την αναψυχή και την απασχόληση, οι συμπολίτες μας στο 6ο ΚΑΠΗ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν μεταξύ άλλων σε προγράμματα προληπτικής ιατρικής, πρωτοβάθμιας νοσηλευτικής φροντίδας και συμβουλευτικής υποστήριξης, θα γίνεται συνταγογράφηση φαρμάκων, κλπ.


Με αφορμή τα εγκαίνια, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δήλωσε:
«Θέλουμε οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν να ζουν με αξιοπρέπεια. Ο Δήμος μας από την πλευρά του βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη, καθημερινά, με ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον. Δημιουργούμε νέες υποδομές και προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες, που αναδεικνύουν το κοινωνικό μας προφίλ.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο