Εγκαίνια επετειακής 50ης Πανελλήνιας Έκθεση Κεραμικής του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΤις πύλες της στο κοινό ανοίγει στις 20 Οκτωβρίου 2012 η 50η Πανελλήνια Έκθεση Καλλιτεχνικής Κεραμικής που φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης μισού αιώνα από την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε. Την έκθεση διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α).


Τα εγκαίνια της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 207 – Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης»), θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Την ημέρα των εγκαινίων θα ανακοινωθούν, επίσης, τα ονόματα των βραβευμένων κεραμιστών της φετινής χρονιάς, ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες μικρότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις: θεματικές εκθέσεις (φωτογραφίας, ειδών εστίασης, σχολών κ.α.), σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια αγγειοπλαστικής, πηλοπλαστικής και ζωγραφικής σε κεραμικά για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάσεις και προβολές ντοκιμαντέρ.


Η φετινή επετειακή έκθεση, η οποία ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2012.


Η 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών που εκπροσωπεί και στηρίζει τους Έλληνες κεραμιστές και αγγειοπλάστες πάνω από μισό αιώνα και αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη.


Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 61 44 430 και ηλεκτρονικά στο unioncer@gmail.com


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο