Έγινε η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Γ. Σ. Α.

Print Friendly, PDF & Email 


download _.jpg file 260 KBdownload _.jpg file 226 KBdownload _.jpg file 216 KB

Σε μια ζεστή εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, έγινε η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Γ. Σ. Αμαρουσίου για την περίοδο 2008-2009. Παράλληλα, τιμήθηκε η ομάδα του Αμαρουσίου που κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα το 2001. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τόνισε στον χαιρετισμό του ότι η ομάδα του Αμαρουσίου έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις επιτυχίες της μέχρι σήμερα. «Η σημερινή εκδήλωση είναι μια νέα αρχή της σχέσης της ομάδας τόσο με τον Δήμο μας όσο και με την πόλη του Αμαρουσίου. Το επίτευγμα της κατάκτησης του Σαπόρτα το 2001 πρέπει να αποτελεί οδηγό όλων μας. Η περσινή ομάδα με την πορεία της στο πρωτάθλημα απέδειξε ότι δεν κερδίζει η ομάδα που παίζει με υπεροψία ή που έχει τους καλύτερους παίκτες, αλλά εκείνη που παίζει με καρδιά και ψυχή. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το γήπεδο του Αγίου Θωμά να γίνει η δυσκολότερη έδρα για τους αντιπάλους του Αμαρουσίου, για να ξέρουν όλοι ότι, εκτός από την ψυχή των παικτών θα έχουν απένταντί τους και την ψυχή των φιλάθλων, πάντα σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια όπως όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσουμε να δούμε, γιατί όχι, το Μαρούσι Πρωταθλήτρια και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Μαρούσι κ. Π. Αλεξανδρής ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη και τον Δήμο Αμαρουσίου, που έγιναν οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης και χάρισε στον κ. Πατούλη μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του, και μια μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες της ομάδας που την περασμένη περίοδο κατέκτησαν την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1, χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου ως «ένας ακόμη παίκτης αυτής της ομάδας, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας».

Από την ομάδα του Αμαρουσίου που κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα το 2001, έδωσαν το παρόν και τιμήθηκαν, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τότε αρχηγός και νυν βοηθός προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος, οι παίκτες της ομάδας, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Αλέξης Φαλέκας, Σωτήρης Νικολαϊδης και Γιώργος Μασλαρινός, κα ο φροντιστής Γιάννης Παπαδημητρίου.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου Σούλη Μαρκόπουλο, για την ανάδειξή τους ως προπονητής της χρονιάς 2007-2008, στον αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου Ανδρέα Γλυνιαδάκη, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, στον βοηθό προπονητή Νίκο Λινάρδο, επίσης για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, και στον αθλητή της ομάδας Νώντα Παπαντωνίου, για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 με την Εθνική Ομάδα των Εφήβων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο