Έγινε η κοπή της πίτας των εργαζομένων των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Η αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη, ο Γ.Γραμματέας κ.Μ.Χρηστάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Α.Παρτσινέβελος, Γ.Πουλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Αν. μπόνιας και οι Δημ.Σύμβουλοι κ.κ.Κ.Ιωάννου και Γλ.Μοστρού.
|download file .jpg 131Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στις εργαζόμενες των Βρεφονηπιακών Σταθμών, υπό το βλέμμα του Προέδρου των Σταθμών κ.Κ.Αντωνόπουλου.
|download file .jpg 102Kb|


Γ.Πατούλης:«Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας είναι οι καλύτεροι σε όλη τη χώρα».


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη έγινε την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της πίτας των εργαζομένων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.


Τους εργαζόμενους και τον κ.Δήμαρχο καλωσόρισε ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών, Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κώστας Αντωνόπουλος.


Στον χαιρετισμό του, ο κ.Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου, συγχαίροντας παράλληλα τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά. Ο κ.Πατούλης ανέφερε ότι «για τη σημερινή Διοίκηση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η σωστή και ποιοτική λειτουργία των παιδικών μας σταθμών. Θέλουμε οι γονείς να ξέρουν ότι τα παιδιά τους είναι σε καλά χέρια και τους ζητούμε να μην δίνουν σημασία σε όσους κινδυνολογούν. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, σε εποχές που είναι πρωτόγνωρες για τη χώρα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε όμως να κάνουμε πολλά. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, ο κόσμος θέλει ενημέρωση, κι όχι παραπληροφόρηση. Καλώ τους εργαζόμενους να λειτουργούν με την ίδια υπευθυνότητα με την οποία εργάζονται ως τώρα, με την ίδια θέληση με τη οποία έχουν κάνει τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, πρότυπους σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να επηρεάζονται από την παραπληροφόρηση ή από κομματικές παρωπίδες».


Παράλληλα, ο κ.Δήμαρχος ανήγγειλε ότι στους άμεσους στόχους της Διοίκησης, είναι η δημιουργία Βρεφονηπιακών σταθμών στο Ψαλίδι, στην Κοκκινιά και στον ʼγιο Θωμά.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Γ.Πουλόπουλος, Γλ.Μοστρού, Κ.Ιωάννου, Αν.Παρτσινέβελος, και ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ.Μ.Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο