Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων αγιογραφίας-ψηφιδωτού-κορνίζας-συντήρησης έργων τέχνης & αντικειμένων-παραδοσιακού κεντήματος

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας με τους καθηγητές των τμημάτων αγιογραφίας- ψηφιδωτού- κορνίζας-συντήρησης έργων τέχνης & αντικειμένων-παραδοσιακού κεντήματος κ.Δ.Πολιτόπουλο, Αλ.Πλατανιά-Υψαρίδη και Χ.Μεσσήνη.
|download file .jpg 131Kb|


Πλήθος κόσμου, μαθητές των τμημάτων και φίλοι, βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης.
|download file .jpg 130Kb|


Έγιναν χθες, 25 Μαΐου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου, τα εγκαίνια της έκθεσης των ερασιτεχνικών τμημάτων αγιογραφίας- ψηφιδωτού- κορνίζας-συντήρησης έργων τέχνης & αντικειμένων-παραδοσιακού κεντήματος, του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα έργα των μαθητών των τμημάτων και τους συνεχάρη, μεταφέροντας και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την περίοδο 2009-2010. Ο κ.Πέππας συνεχάρη επίσης θερμά τους καθηγητές κ.Χ.Μεσσήνη, Αλ.Πλατανιά-Υψαρίδη και Δ.Πολιτόπουλο για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος κ. Επ.Γαρδέλης, ο πρώην Δήμαρχος κ.Χ.Βλάχος και η Δημ. Σύμβουλος κ. Ελ.Λέκκα.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 28 Μαΐου.

Ώρες λειτουργίας : 10:00 -13:00 & 17:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη.


Μετάβαση στο περιεχόμενο