Δυναμικό παρόν του Δήμου Αμαρουσίου στην 4η εθελοντική δενδροφύτευση του Κοκκιναρά

Print Friendly, PDF & Email


 Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Θ. Μωραΐτη.
|download file .jpg 72KB|


Ο κ. Πατούλης με τον Νομάρχη Αθηνών κ. Γ. Σγουρό και τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου Καψάλη συμμετέχουν στη δενδροφύτευση του Κοκκιναρά.
|download files .jpg 223 KB|


Ο κ. Πατούλης με τους εθελοντές και τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στο λεωφορείο του Δήμου που μετέφερε όσους συμμετείχαν στην αναδάσωση του Κοκκιναρά.
|download files .jpg 100KB| 


 


Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο Δήμος Αμαρουσίου έδωσε δυναμικό  παρόν για 4η συνεχόμενη φορά στην εθελοντική δενδροφύτευση που έγινε στον Κοκκιναρά Πεντέλης την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού.


Η συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου ήταν η πολυπληθέστερη από όσους Δήμους ή φορείς συμμετείχαν στην δενδροφύτευση. Πάνω από 130 άτομα, εθελοντές, μαθητές από σχολεία, μέλη εξωραϊστικών συλλόγων της πόλης μας, πολλά παιδιά, μέλη τοπικής εφορίας Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, αλλά και υπάλληλοι του Δήμου Αμαρουσίου, βρέθηκαν στον Κοκκιναρά για να συμμετάσχουν στην εθελοντική δενδροφύτευση, ενώ ο Δήμος διέθεσε και το Δημοτικό ασθενοφόρο.


Το παρόν στην δενδροφύτευση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε θερμή συνομιλία με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Θ. Μωραΐτη και τον Νομάρχη Αθηνών κ. Γ. Σγουρό, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν στον Κοκκιναρά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου, για μια ακόμη φορά δίνει το παρόν σε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των ενεργών πολιτών.


Μετά την επιτυχημένη μας συμμετοχή στις 3 δεντροφυτεύσεις που έχουν οργανωθεί ως τώρα, ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει και σήμερα, στην 4η Δενδροφύτευση Κοκκιναρά-Πεντελικού. Είναι μια ακόμη “πράσινη δράση”, ανάμεσα στις δεκάδες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.


Δράσεις όπως η Ανακύκλωση, η τοποθέτηση στους δρόμους νέων φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, κ.α. Η “Πράσινη Συμμαχία” της κοινωνίας των πολιτών του Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τον Δήμο, είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε αντίστοιχο κάλεσμα που στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος».
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο