Δυναμικό παρών των μελών του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στον ετήσιο χορό τους, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη της διοίκησης στον ετήσιο χορό του ΚΑΠΗ. Διακρίνονται οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καρλαύτης και Ρ. Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθ. Βελής, Η. Γιανακκάκος και Κ. Βλάχος.
|download file .jpg 88Kb|


Στιγμιότυπο από τον ετήσιο χορό του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου σε κοσμικό κέντρο της πόλης. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκο και μέλη του ΚΑΠΗ.
|download file .jpg 87Kb|


Μία ευχάριστη βραδιά πέρασαν ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του ΚΑΠΗ στον ετήσιο χορό του ΚΑΠΗ, όπου κυριάρχησαν το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση.
|download file .jpg 98Kb| 


 


Μία ευχάριστη βραδιά, με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση πέρασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, στον καθιερωμένο ετήσιο χορό, που διοργάνωσε η διοίκηση του ΚΑΠΗ, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 σε κοσμικό κέντρο της πόλης.


Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει το ΚΑΠΗ, ώστε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.


Τα εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης. «Τιμούμε και σεβόμαστε αυτούς που μας μεγάλωσαν και προσπάθησαν για εμάς. Εργαζόμαστε καθημερινά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους «γονείς μας»  όλα όσα τους αξίζουν, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης». Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο νέο ΚΑΠΗ της Αγίας Φιλοθέης, το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα, προκειμένου οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή από το κέντρο της πόλης να έχουν τη δική τους ζεστή «φωλιά» και να απολαμβάνουν των υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΑΠΗ στα μέλη του.
Επίσης, όπως σημείωσε ο κ. Δήμαρχος, εκατοντάδες μέλη συμμετέχουν σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και σε προγράμματα λουτροθεραπείας. Το 2009 και το 2010 συμπλήρωσε αυξήσαμε τον αριθμό των μελών που συμμετέχουν στα ιαματικά λουτρά στα 400 μέλη, ενώ ο Δήμος Αμαρουσίου θα κάνει ό,τι χρειασθεί, προκειμένου όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ να μπορούν να συμμετάσχουν στα θαλάσσια μπάνια. Ο κ. Πατούλης συνομίλησε, αντάλλαξε θερμό χαιρετισμό και διασκέδασε με τους συνδημότες μας, ενώ δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες όλων για την υποστήριξη που τους προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά.    


Τον κ. Δήμαρχο προλόγισε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κ. Δ. Καμπούκος, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμαρχος είναι κοντά στο ΚΑΠΗ και στους ανθρώπους του, και όποτε και ό,τι του έχει ζητηθεί έχει ανταποκριθεί άμεσα, προσπαθώντας οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να περνούν ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δ. Καρλαύτης και Ρ. Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιαν. Πουλόπουλος, Γ. Ιατρίδης, Α. Βελής, Αντ. Παρτινέβελος, Ελ. Λέκκα και Κατ. Ιωάννου. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλ. Γιαννακάκος, Παν. Σαγρής και Κ. Βλάχος.
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο