Δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλη στην ημερίδα για την λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης από το βήμα της ημερίδας για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης ζήτησε την αναβάθμιση του Νοσοκομείου και δήλωσε κάθετα αντίθετος στο κλείσιμο ή τη συρρίκνωσή του.


Γ. Πατούλης: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο κλείσιμο ή στη συρρίκνωση του Νοσοκομείου και ζητούμε την αναβάθμισή του,προκειμένου τα παιδιά  να έχουν την υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα που έχουν ανάγκη  


Δυναμικό παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κος Γιώργος Πατούλης στην ημερίδα για τη βιωσιμότητα, λειτουργία και αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης, μετά από κοινή σύσκεψη με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. 


Στην τοποθέτηση του ο κ. Πατούλης έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση να μην τολμήσει κανείς να κλείσει το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, γιατί πρώτα θα φύγει αυτός και αναρωτήθηκε τι είδους τελικά υγεία είναι αυτή που θέλουμε.«Θέλουμε υγεία που οι κατέχοντες θα πηγαίνουν σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία και οι μη έχοντες να πεθαίνουν;» επισήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΙΣΑ.
«Εμείς θεωρούμε – υπογράμμισε – ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης πρέπει να επιβιώσει για να μπορούν τα παιδιά των αδύναμων οικογενειών και όχι μόνο να έχουν την περίθαλψη και την φροντίδα υγείας που έχουν ανάγκη.
Η δική μας παρουσία στη σημερινή ημερίδα έχει στόχο να αναδείξει το ενδιαφέρον μας για τη λειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι το ψήφισμα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου θα πρέπει να το συνυπογράψουν όλοι οι βουλευτές της Β’ Αθήνας. Σε διαφορετική περίπτωση να μην διανοηθούν να περάσουν από το Νοσοκομείο του Παίδων Πεντέλης.»


Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι Δήμαρχοι, Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης, Λυκόβρυσης–Πεύκης κος Δημήτρης Φωκιανός, Χαλανδρίου κος Γιώργος Κουράσης, Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος και ο υπεύθυνος ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Διοικητής της Β’ ΔΗΠΕ κος ʼρης Μουσιώνης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο