Δρομολόγια εξπρές θα εκτελεί από αύριο η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου από και προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 94 KB|


Ο Δήμος Αμαρουσίου σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους εργαζομένους και ασθενείς από και προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, και καλύπτοντας τα κενά της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, ανακοινώνει ότι από αύριο 17 Αυγούστου στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής 30 (Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου – Σισμανόγλειο Νοσοκομείο) θα προστεθούν δύο δρομολόγια εξπρές -ένα το πρωί και ένα το βράδυ- προκειμένου για τη διευκόλυνση ως επί το πλείστον των μετακινούμενων εργαζομένων του νοσοκομείου.


Συγκεκριμένα, κατόπιν των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, από την Τετάρτη 17 Αυγούστου:


Δρομολογείται λεωφορείο express που θα αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.


Αντίστοιχα, λεωφορείο express θα αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο, έπειτα από ολιγόλεπτη στάση, θα αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το Σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.


Τα δύο εμβόλιμα δρομολόγια εξπρές θα εκτελούνται προς εξυπηρέτηση του προσωπικού του νοσοκομείου που εργάζεται σε βάρδιες αλλά και των ασθενών και επισκεπτών που δεν έχουν άλλο μέσο μετάβασης.


Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 θα εκτελούνται κανονικά βάσει των αναρτηθέντων πινάκων πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.


Με την ευκαιρία της έναρξης εκτέλεσης των δύο δρομολογίων εξπρές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: ‘Συνεπείς σε όσα είχαμε δηλώσει προ ημερών όταν ανέκυψε το πρόβλημα με τις μετακινήσεις από και προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο λόγω του ‘Καλλικράτη’ και των νόμων Ραγκούση που δεν επιτρέπουν την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, με τη δρομολόγηση των δύο λεωφορείων εξπρές δίνουμε λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του νοσοκομείου που χρησιμοποιούν τη συγκοινωνία για τη μετακίνησή τους. Σεβόμενη τον Έλληνα εργαζόμενο και πολίτη, παρότι δεν είναι υποχρέωση του Δήμου να αναλαμβάνει αρμοδιότητες που από το Σύνταγμα ορίζονται ο Ο.Α.Σ.Α και η ΕΘΕΛ ως αρμόδιοι φορείς για να διεκπεραιώνουν, η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου επαγρυπνά και δίνει λύσεις για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του πολίτη‘. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο