«Δώσε ζωή στο Ποδήλατο, Ανάσα για το περιβάλλον»

Print Friendly, PDF & Email
 

Ποδηλατοδρομία  στα Βόρεια Προάστια και συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη


Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας κάθε δράση και πρωτοβουλία που έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος συμμετέχει ενεργά στην ποδηλατοδρομία που οργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΙΕΣΗ 101,3 FM με την υποστήριξη των Δήμων Βορείων Προαστίων, ποδηλατικών συλλόγων και οικολογικών οργανώσεων.


Η ποδηλατοδρομία με σύνθημα «Δώσε ζωή στο Ποδήλατο, Ανάσα για το περιβάλλον» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαϊου 2008 και ώρα 17:30, με σημείο εκκίνησης για τους ποδηλάτες από το Μαρούσι, τη Πεύκη και τη Λυκόβρυση, την πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου.


Στο πλαίσιο της ποδηλατοδρομίας θα δοθεί επίσης στην πλατεία ΗΣΑΠ συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.


Αναφερόμενος στην διοργάνωση της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
« Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχουμε αναλάβει ως Δήμος για την προστασία του περιβάλλοντος εντάσσονται και δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών, ώστε μέσα από τις καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά να εξυπηρετήσουμε το μεγάλο στόχο που είναι η προστασία τους περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».


Οι ποδηλάτες στις 18:45 περίπου θα ξεκινήσουν την πορεία προς τα Μελίσσια, προκειμένου να συναντήσουν τους ποδηλάτες από τη Νέα Πεντέλη, τα Μελίσσια την Ερυθραία και την Εκάλη ακολουθώντας την διαδρομή:
Πλατεία Ευτέρπης, αριστερά οδός Σπ. Λέκκα, δεξιά οδός Πλαταιών, αριστερά οδός Χατζηαντωνίου, συνέχεια οδός Παπαφλέσσα, αριστερά Λ. Κηφισίας, δεξιά Πεντέλης συνέχεια Λ. Δημοκρατίας, κεντρική πλατεία Μελισσίων.


Μετά τα Μελίσσια, η πορεία μέσω Γέρακα θα φθάσει στην πλατεία Αγ. Παρασκευής.      Στη διαδρομή η πορεία θα συναντήσει ποδηλάτες και από άλλους Δήμους.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο