Δωρεάν προληπτικός έλεγχος λόγου και κινητικότητας σε νήπια και μαθητές της Α’ Δημοτικού πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας στις 27 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει δωρεάν προληπτικό έλεγχο με αξιολογήσεις – screening λόγου, ομιλίας και κινητικών δυσκολιών για πιθανή ανάγκη λογοθεραπείας και εργοθεραπείας.

Τον συντονισμό για τις αξιολογήσεις που αφορούν σε προνήπια, νήπια και παιδιά της Α’ Δημοτικού έχουν οι διευθύνσεις των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, που έχουν ήδη ενημερωθεί προσωπικά μέσω σχετικής επιστολής του Δήμου, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού.

Την εξέταση θα πραγματοποιούν έγκριτοι επιστήμονες στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Τρίτη 31/10/2017 από 14:00 έως 21:00 και το Σάββατο 04/11/2017 από 09:00 έως 16:00. Θα ακολουθεί ενημέρωση των γονέων και στην περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω αξιολόγηση θα παρέχεται ενημέρωση για τους φορείς όπου μπορούν να απευθύνονται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο