Δωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με την COSMOTE

Print Friendly, PDF & Email

Με στόχο την ίση πρόσβαση στην τεχνολογία για κάθε ηλικία μέσα από το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», ο Δήμος Αμαρουσίου για άλλη μια χρονιά σε συνεργασία με την COSMOTE, στρατηγικό συνεργάτη της 50 + Ελλάς, προσφέρει δωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) προσφέρουν στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που παρατηρείται ως επί το πλείστον στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου κύκλου μαθημάτων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η αγάπη για τη μάθηση δεν έχει ηλικία. Σε μια τεχνολογικά εγγράμματη εποχή είναι άδικο να υπάρχουν τεχνολογικά αναλφάβητοι άνθρωποι. Συνεργαζόμενοι με την COSMOTE προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που το επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες αυτές που θα τους ανοίξουν τις πόρτες της τεχνολογίες και του διαδικτύου».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πρωινές και απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα από 10:30 – 14:30 και από 16:00 – 20:00 (Λεωφ. Κηφισίας 108).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 6249300 (Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 9 .μ.μ.).

 

Σχετικά αρχείαΔωρεάν μαθήματα tablet και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με την COSMOTE_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο