Δωρεάν εισιτήρια για τη φιλανθρωπική συναυλία «Μία Χώρα Μια Φωνή» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη διευθύντρια του Αμαλίειου Οικοτροφείου Α. Μουμουλίδη

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με η διευθύντρια του Αμαλίειου Οικοτροφείου Α. Μουμουλίδου, κατά τη παράδοση του φακέλου με τα εισιτήρια.


 


Δωρεάν εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης «Μία Χώρα Μια Φωνή» που διοργανώνουν ο ΑΝΤ1 και ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» την Πέμπτη 03 Ιουλίου 2014 υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, παραχώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διευθύντρια τους Αμαλίειου Οικοτροφείου Θηλέων Αθηνά Μουμουλίδη, ως μία χειρονομία προσφοράς προς τις οικοτρόφους του ιδρύματος.


Κατά την παραλαβή των εισιτηρίων η διευθύντρια του Αμαλίειου Οικοτροφείου Α. Μουμουλίδη, εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, εκ μέρους και των οικοτρόφων, για αυτή την πρωτοβουλία, όπως και την ικανοποίησή της που σταθερά στις προτεραιότητές του είναι η υποστήριξη του Αμαλίειου ανταποκρινόμενος άμεσα σε κάθε αίτημα για συνδρομή του Δήμου. Αναφερόμενη σχετικά, η κ. Μουμουλίδου, επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες του Δήμου για την υποστήριξη των οικοτρόφων δεν περιορίζονται αποκλειστικά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής αλλά και στον πολιτισμό, αφού ο Δήμος προσφέρει τη δυνατότητα στις νεαρές κοπέλες να παρακολουθούν άνευ συνδρομής τα καλλιτεχνικά προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της παράδοσης των εισιτηρίων, διατύπωσε την πάγια θέση του Δήμου να βρίσκεται στο πλευρό των οικοτρόφων και της διοίκησης του οικοτροφείου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο