Δώρα και πολλές ευχές για Καλή Χρονιά στη γιορτή για τα παιδιά των εργαζόμενων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μοιράστηκε μαζί με τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους τη γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης  και αντάλλαξε θερμές ευχές για Καλή Χρονιά.
|download file .jpg 117Kb|


Ο Ταχυδακτυλουργός με τα μαγικά του κόλπα ενθουσίασε και εντυπωσίασε τα παιδιά.
|download file .jpg 100Kb|


Με ευχάριστη διάθεση και παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης μαζί με τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όλους τους εργαζομένους και εάν χρειασθεί τόνισε «θα βγούμε  όλοι μαζί στους δρόμους για να διεκδικήσουμε.»

Στην επιτυχία της γιορτής συνέβαλε  η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου που διάνθισε με κάλαντα και μελωδίες την Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα , ενώ ο ταχυδακτυλουργός εντυπωσίασε τα παιδιά με τα μαγικά του κόλπα. Μεγάλη ήταν η χαρά των παιδιών όταν ο Αη Βασίλης τους μοίρασε τα δώρα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, με πολλές ευχές για Καλή Χρονιά και Καλή Πρόοδο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο