Δημοτικό Ασθενοφόρο για τις ανάγκες των πολιτών της πόλης. Χορηγία του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: « Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι επιχειρήσεις συνεργάζονται , ωφελούνται πρώτα από όλα οι πολίτες»
 

|download _.jpg file 211 KB|

Ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο απέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου, ευγενική προσφορά του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», ως ένδειξη εκτίμησης της προσπάθειας του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.


Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007, παρουσία του Δημάρχου, του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του «ΥΓΕΙΑ» κ. Θεμιστοκλή Χαραμή και του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πασχάλη Μπουχώρη.|download _.jpg file 182 KB|

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το νοσηλευτικό ίδρυμα « ΥΓΕΙΑ » για την ευγενική του χορηγία προς τον Δήμο Αμαρουσίου, χαρακτηρίζοντας ιστορική την ημέρα αυτή, που έχει όπως είπε «παρών, αλλά κυρίως έχει μέλλον».


« Αυτή η ημέρα είναι ιστορική για την πόλη μας όχι μόνο γιατί το Μαρούσι απέκτησε δικό του ασθενοφόρο, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει τον ανήμπορο πολίτη, τον πολίτη της τρίτης ηλικίας, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού . Αλλά και γιατί αναδεικνύει το γεγονός πως η νέα Δημοτική Αρχή χωρίς αγκυλώσεις και δογματισμούς δέχεται την όποια επωφελή προσφορά από τον επιχειρηματικό κόσμο που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, όταν αυτή η προσφορά εξυπηρετεί το συμφέρον των πολιτών».|download _.jpg file 167 KB|

Στην αντιφώνηση του ο Αντιπρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Χαραμής υπογράμμισε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΥΓΕΙΑ » εκτίμησε τις προσπάθειες του Δημάρχου κ.Πατούλη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που θέλει να προσφέρει στον δημότη της πόλης γι’ αυτό χαρίζει αυτό το ασθενοφόρο, το οποίο θα είναι χρήσιμο και θα σώσει ζωές, γιατί αυτή είναι η αποστολή του».


Ο κ. Χαραμής παρέδωσε στον κ. Πατούλη το συνοδευτικό φάκελο του ασθενοφόρου, ενώ ο κ. Δήμαρχος χάρισε στον Αντιπρόεδρο του «ΥΓΕΙΑ» αναμνηστικό δώρο.

 
Σε λίγες ημέρες οι πολίτες του Αμαρουσίου θα μπορούν να καλούν σε ένα πενταψήφιο νούμερο που θα τους δημοσιοποιηθεί προκειμένου να χρησιμοποιούν το ασθενοφόρο αυτό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο